„Патологичният лъжец Цветанов да обясни защо в полунощ на рождения ми ден ме привика в кабинета си и за какво ме натисна!“. Шокиращото разкритие е на медийния нагнат, депутат, следовател и несъстоял се председател на ДАНС Делян Пеевски.
Данните за допирателните си точки с бившия вътрешен министър, успелият 33 годинеш мъж изнесе в четвъртък пред сайта ПИК – издание, противоречиво, което напоследък поже да се похвали, че Пеевски му вдига телефона. Преди ден медийният магнат оповести, че поне 40 пъти е ходил да се вижда с Цветанов в министерския му кабинет и размаха справка от МВР за посещенията си в периода 2009 – 2013 година.

В същото време Цветанов твърди, че двамата са се виждали не повече от 7 пъти. За какво са си говорили по време на всички тези срещи не е ясно, но анонсът на Пеевски от една страна звучи някак заплашително, а от друга голословно.

Защо голословно ли?

Защото Пеевски се заканва на Цветанов от началото на мандата на този парламент, но само му клати глава и му размахва пръст. Иначе е вярно,че медиите му ежедневно правят шокиращи разкрития около зам.председателя на ГЕРБ, които често граничат с абсурда.

„Повтарям за последен път, че съм ходил 40 пъти при доказания патологичен лъжец Цветан Цветанов. Това е абсолютно доказуемо. Ще го попитам само веднъж – в нощта на 26 срещу 27 юли 2012 г., когато имах рожден ден, дали той ме е извикал в неговия кабинет и злоупотребявайки със служебното си положение ми е оказал натиск по определена тема?“, казва Пеевски.

„Смятате ли, че ми е било приятно да посрещна рождения си ден в кабинета на Цветанов? Смятате ли, че е нормално в полунощ един човек да бъде викан в кабинета на вътрешния министър? Нека Цветанов да отговори защо ме е привикал на рождения си ден. Ако той не го направи, за мен ще е един приключил човек!“, завършва Пеевски.

В началото на седмицата той даде анонс, че медиите му опъвали „чадър“ над „престъпни босове“ по молба на Цветанов. Интерсно какъв ли чадър щяха да опъват ако бе станал шеф на ДАНС.