Прегръдката между кандидатстващия за премиер Николай Бареков и националиста Волен Сидеров, който е основният мертек на управлението на БСП и ДПС, става все по страстна.
Без свян двамата бивши „журналисти” се отдадоха на „любовната игра” пред медиите в сряда покрай заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, което е посветено на бежанците и спецслужбите.

*Колажът бе публикуван във Фейсбук.

Бареков от вчера надува вувузелата, че трябва да участва на заседанието, но никой не му обръща внимание освен медиите и група „симпатизанти”(!?).

Дори заплаши, че с тялото си  ще пречи на „мутрата” Борисов да участва в съвета и че ще даде „граждански отпор” на Станишев и Местан.

Сидеров пък има опит в провалянето на КСНС. Стори го по неговия си начин през юни. Днес той заплаши, че ще направи същото, тъй като ще постави пред участниците в съвета искането на Бареков да бъде допуснат да заседава с тях.

Нещо повече, Сидеров обяви, че иска в дневния ред да бъдат вкарани темите, за които настоява Бареков – корупция и бедност.

Тогава „третият по рейтинг” съобщи на антуража си, че определя Сидеров за техен „говорител”.

Нещо повече! Сидеров бе единственият политик, който влезе в сградата на президентството през централния вход – допуснат да мине през барекадата.

Останалите политици и шефове на служби минаха през страничния вход, до който бе осигурено специално трасе, под освиркванията на едрите мъже, които Бареков водеше със себе си.

Преди да се стигне до кулминационния момент във връзката между Бареков и Сидеров, двамата минаха през дълга свалка (кандърдисване). Кой ги сватоса (?) – ще попитате – не знаем (не сме жълт вестник)!? От наши източници обаче със сигурност разбрахме, че това не е нито Николета Лозанова, нито Азис.  

Факт е, че националистът бе редовен гост в сутрешното предаване на „г-н Имаме новина”, където се радваше на комфорт.

Факт е, че преди седмица Бареков занесе на Сидеров сигнал за офшорките на Борисов.

Факт е, че Бареков днес заяви, че в „Атака” няма корумпирани политици.

Факт е, че най-доброто представление на  новото семейство предстои… сценаристите работят по него усилено.