Кандидатстващият за премиер Николай Бареков ще се метне на плочника пред президентството, за да попречи на Бойко Борисов и на Цветан Цветанов да влязат на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) в сряда.
Това стана ясно по време на едночасова пресконференция на „третия по рейтинг” (по собствените му думи) в страната бивш „журналист” и предводител на движението „България без цензура”.
Защо(?) – ще попитате – Бареков ще подложи тяло пред Борисов в опит да не го допусне до КСНС? Защото този път вече го „разкри” като „мутра”, а такива не бива да участват на КСНС!!!

Преди десетина дни „г-н Имаме новина” извади снимка на покойния Иво Карамански, който е в компанията на солидна охрана, и разтръби, че един от обкръжението на „Кръстника” е младият Борисов.

Да, ама не! Бареков бързо, бързо стана за смях, след като посоченият за Борисов обясни пред медиите, че е не е Борисов, а е някой си Иван Кочев. Освен това се оказа, че набеденият от Бареков за Киро Японеца, не е Киро Японеца, нито пък представеният за Стоил Славов е Стоил Славов.

Този резил съвсем не е съборил Бареков по гръб (все пак премиер ще става), който продължи да размахва снимки с уточнението, че все още твърди, че Кочев е Борисов.

Обясни, че с тази снимка искал да тества реакцията на обществото и на близкия кръг около Борисов. „Излезнаха да го защитават охраната на Карамански (става въпрос за самия Кочев). Димитър Джамов и съпругата на Карамански”, възмути се Бареков.

На 18-ата минута от пресконференцията си „мислещият за гражданите” извади „нови” снимки от 1995-а година, които човек може да  намери в интернет съвсем спокойно от години.

Фотографиите са от банкет на СИК по случай първата годишнина на групировката. На тях Борисов е в компанията на Румен Николов – Пашата, Красимир Маринов – Големия Маргин, Венци Стефанов и Николай Златев.