Лена Бориславова

ПП-ДБ имаме конкретно предложение за излизане от политическата криза и за липсата на доверие между първите политически сили, написа вчера в социалните мрежи Лена Бориславова. Имаме конкретна управленска програма за конкретен срок, разграфена по приоритети и по тримесечия.

Имаме и състав на кабинет, готов да застане зад тази програмата и пред отговорността да решават текущи проблеми при липса на стабилна парламентарна подкрепа. Не се караме на медиите, не свикваме истерични прес конференции, защото ни е трудно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, за да говорим как да се състави работещо правителство, което да свърши работа, а не просто да управлява вместо Радев.

ГЕРБ управленска програма нямат- нито за 1 месец, нито за 3 месеца, нито за 6. Имат предизборна програма (!), в която се срещат същите обещания като преди 10 години. Работеща формула за кабинет също не предлагат. Лицата или “личностите” не се знае кои са. ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си стиснат официално ръцете под мотото кабинет “Магнитски” или 3. Да говорят конструктивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат.

П.С. Аз лично поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, за да намалим драмата.