Ивайло Мирчев

„32 държави са дарили въоръжение и боеприпаси на Украйна. Нито една от тях не е въвлечена във войната, въпреки опасенията на президента Радев. Бившият натовски генерал сам се убеди в това, след като собственото му служебно правителство за 10 месеца изнесе за Украйна оръжия за над 3 млрд. лв., от които поне 600 млн. лв останаха в посредници под формата на комисиони“, пише във фейсбук профила си депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

„Едно е сигурно – подкрепата за Украйна няма да ни въвлече във война, но използването на посредници с тлъсти комисиони може да корумпира правителства и президентската администрация, а президентският натовски камуфлаж срамежливо се свлича. Отговорът, който путинистът Радев дължи не е свързан с въвличането ни във война, а кои посредници използваше неговото правителство и кой прибра комисионите?

Затова следващата ни цел е премахване на комисионерите, които оскъпяват военната продукция, ощетяват военните ни заводи и корумпират политици, министри, президентски съветници.