Осман Октай

“Заговорът за управлението между ГЕРБ и ДПС се подготвяше още от 2020-та година с посещението на Борисов при Ердоган”, това заяви Осман Октай пред “ЕвроДикоФ”.

“Бойко Борисов пътува към господаря на втори март, а на 25-ти февруари беше забранил честванията на Шипка. Това е началото на подготовката между посредничеството на Ердоган за сближаването на ДПС и ГЕРБ. Кулминацията беше декември, когато беше онлайн конференцията на ДПС и на нея Ердоган за първи път след двата опита да направи партия в България около Касим Дал и Лютви Местан, които бяха неуспешни – той се върна към ДПС и ги поздрави на конференцията. Но поздравявайки ги той спомена “приятеля си Бойко Борисов”. Това значи, че той препоръчва ДПС и Бойко Борисов да управляват България. Той искаше да кумува на сватбата между ГЕРБ и ДПС”, заяви Октай.

“На изборите на 4-ти април казах, че това няма как да се случи заради появяването на партията на Слави Трифонов”, добави той.

“ДПС след посещението на Карадайъ започнаха стратегия за провокация да използват етническата карта, за да се скрият зад заплахата за етническия мир в България и започнаха подписка в цялата страна Румен Радев да не е президент”, каза Октай.

“Карадайъ също отиде в Анкара. На тази среща е направена стратегията той да бъде първия турчин кандидат за президент”, категоричен беше “политическият Нострадамус”.

“Масово телевизиите в Турция пропагандираха, че в България ще има президент турчин”, каза Октай.

“Решението на Конституционни съд за гражданството на Кирил Петков направи “Продължаваме промяната” първа политческа сила”, категоричен беше той.

“Както се проби ядрото на БСП, по същия начин е пробито и ядрото на ДПС. За да се случи този процес обаче, в условия на промяна, трябва следващото управление да подаде ръце на всички кадри от мюсюлманоското население и да ги измъкне от мафията на Доган. Тогава хората виждайки, че могат да реализират своите кадри те тотално ще се разбягат от тази заплаха на мафията да не ги употребява”, направи той следващата си политическа прогноза.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here