Богдан Милчев

Шишков се уплаши и то е разбираемо, защото за него е системно да се плаши. Това заяви председателят на Института по пътна безопасност Богдан Милчев в ефира на Евроком по повод отсъствието на министъра на регионалното устройство и благоразвитие арх. Иван Шишков на пресконференцията „Мисия безопасни пътища“.

“Той потвърди, че ще присъства и с писмо през БТА съобщи, че няма да може, тъй като тече предизборна кампания“, добави още той. 

“Един от основните ми въпроси е, защо се взимат проби от Северната тангента, където Велико Желев е строил, а не взимате от проби там, където вие му плащахте за ремонти? В общественото пространство се знае, че има две, три фирми, които получават пари от АПИ и една от тях е на Желев. Говори се още, че са и в много близки отношения и това звучи нереално, освен ако не е знаел за ареста и решил да бяга пред вятъра“, каза Милчев по повод зрелищния арест на бизнесмена Велико Желев. 

“Ние получихме информация, че след тази проверка Желев е ходил в кабинета на министъра“, поясни председателят на Института по пътна безопасност. 

Източник: Евроком