Хамид Хамид

„Трябва да се търси диалог, затова отиваме на всяка покана за среща за разговори. Моето лично мнение е да не подкрепя втория мандат. Ще го отстоявам, защото не чувам отговори на много важни въпроси. Вместо отговори получаваме алабализми. Как да подкрепим едни шарлатани? Това, което предлагат ПП, е същото, което чухме от ГЕРБ. Какво пречеше на групата на шарлатаните да подкрепят кабинета „Габровски“, вместо сега групата на шарлатаните да търси партийни решения за същите приоритети“, каза Хамид Хамид (ДПС) пред БНР.

Той заяви, че е възможно ДПС да реши да подкрепи втория мандат. 

„Трябва да се търсят хора, които да изведат хора от кризата, трябва да се търси широко обединение. Но да предложиш за министри тези, които ни докараха дотук, това не мога да го разбера. Управлението на ПП е същият модел на ГЕРБ, но по-лоша версия. Няма нищо различно“, смята Хамид.

„Но ГЕРБ поне опитаха да излязат от самочувствието на големи и предложиха хора, които не са толкова политически ангажирани и нямат партийна окраска. Тук виждам опит да ни се наложат същите шарлатани да управляват България“, каза още Хамид.

Източник: Евроком